Ad
Ad
Ad
Tag

рецепт

Browsing

Складові:
Сир – 3 пачки (брикет)
Яблука – 4 шт.
Яйце – 1 шт.
Мед – 1 ст. л.
Манка – 0,5 скл.
Оливкова олія – 1 ст. л.

приготування:
1. З’єднайте сир і натерті на крупній тертці яблука.
2. Додайте яйце, мед, манку, ретельно перемішайте. По бажанню додаємо корицю.
3. Обсмажте сирники на невеликій кількості оливкової олії або на антипригарной сковороді без додавання масла.

Смачного!

 

Несподіваний варіант для сніданку!

Авокадо або люблять або ні, але це ж один з найбільш збалансованих джерел жирів, що містить також багато вітамінів і мінералів.

До того ж, велика частина масел авокадо – це олеїнова кислота. Саме вона дає головну користь оливковій олії.

Авокадо підвищує засвоєння лютеїну і каротиноїдів, тобто їжте моркву з авокадо і ви засвоїте в 5 разів більше каротину, ніж поїдаючи ту ж морквину без нього.

У скарбничку: якщо ви купили твердий авокадо, залиште його дозрівати в темному місці, а потім покладіть в холодильник.

Рецепт до неподобства простий: Авокадо навпіл, витягли кісточку, трохи вирізали серцевину, залити яйце і в пiчку до готовності.